Hotel Palace

Shupkovc, 40000 Mitrovice, Kosovo

Hotel Pallati ndodhet midis rrugës kryesore Prishtinë - Mitrovicë, më saktësisht në fshatin Shupkovc, 3 km larg qendrës së qytetit të Mitrovicës. Hoteli ka 42 dhoma të rregulluara mirë , 3 apartamente, sauna, xhakuzi, dhomë me diell, servis masazh, dy salla konferencash, restorant (kapak 170 vende), dy salla luksoze martese, shërbim taksi, rrjet pa tel dhe 24 orë parkim i sigurt për 350 automjete.

Hotel Palace

Opening hours
Open24h
Monday24 h
Tuesday24 h
Wednesday24 h
Thursday24 h
Friday24 h
Saturday24 h
Sunday24 h
Show moreShow less

Open 24h

Opening hours

Monday24 h
Tuesday24 h
Wednesday24 h
Thursday24 h
Friday24 h
Saturday24 h
Sunday24 h
Is this your venue?
Further Details

Celebration, Leave uncleaned

Further Details

Included

  Facilities

   Suitable for

   • Celebration
   • Wedding

   Rules

   • closeLeave uncleaned
   • closePets
   • closeSelf-catering
   • closeSmoking