Check-in

Kej, 40000 Mitrovica, Kosovo

Check in Terrace është një ndër vendet më të frenkuentuara në qytetin e Mitrovicës gjatë stinës së verës. Gjatë ditës në Check In Terrace ju mund të shërbehuni me kafen më të mirë, pije freskuese alkoolike, joalkoolike dhe alkoolike. Ndërsa gjatë natës, Check In Terrace organizon evente me DJ më të mirë të vendit si dhe sjell artistat më të njohur të estradës sonë. Eja dhe përjeto kënaqësinë e vërtet qe e ofron Check In Terrace me stafin e saj!

Check-in

Opening hours
Open24h
Monday24 h
Tuesday24 h
Wednesday24 h
Thursday24 h
Friday24 h
Saturday24 h
Sunday24 h
Show moreShow less

Open 24h

Opening hours

Monday24 h
Tuesday24 h
Wednesday24 h
Thursday24 h
Friday24 h
Saturday24 h
Sunday24 h
Is this your venue?
Further Details

Coffee, , , Leave uncleaned

Further Details

Included

 • Coffee
 • Water
 • Wifi

Facilities

  Suitable for

   Rules

   • doneLeave uncleaned
   • closePets
   • closeSelf-catering
   • closeSmoking