Rozafa

Hajredin Bajrami, 14000 Lipjan, Kosovo

Restaurant ku shërbehen lloje të ndryshme të ushqimeve dhe pijeve. Po ashtu posedojmë sallë për konferenca apo takime zyrtare.

Rozafa 1

Opening hours
Open24h
Monday24 h
Tuesday24 h
Wednesday24 h
Thursday24 h
Friday24 h
Saturday24 h
Sunday24 h
Show moreShow less

Open 24h

Opening hours

Monday24 h
Tuesday24 h
Wednesday24 h
Thursday24 h
Friday24 h
Saturday24 h
Sunday24 h
Is this your venue?
Further Details

Celebration, Leave uncleaned

Further Details

Included

  Facilities

   Suitable for

   • Celebration

   Rules

   • doneLeave uncleaned
   • closePets
   • closeSelf-catering
   • closeSmoking