Evropa 92 Restaurant

M2 Kaçanik, Kosovë, 71000 Kaçanik i Vjetër, Kosovo

Ne ofrojmë ushqime cilësore të freskëta, tradicionale dhe evropiane me një traditë 28 vjeçare faleminderit që ndoqët

Hotel Restaurant Europa 92-1

Opening hours
Open - Closes at23:59
Monday08:00 - 23:59
Tuesday08:00 - 23:59
Wednesday08:00 - 23:59
Thursday08:00 - 23:59
Friday08:00 - 23:59
Saturday08:00 - 23:59
Sunday08:00 - 23:59
Show moreShow less

Open - Closes at 23:59

Opening hours

Monday08:00 - 23:59
Tuesday08:00 - 23:59
Wednesday08:00 - 23:59
Thursday08:00 - 23:59
Friday08:00 - 23:59
Saturday08:00 - 23:59
Sunday08:00 - 23:59
Is this your venue?
Further Details

Networking, Leave uncleaned

Further Details

Included

  Facilities

   Suitable for

   • Networking

   Rules

   • closeLeave uncleaned
   • closePets
   • closeSelf-catering
   • closeSmoking