Oda e Junikut

Agim Ramadani pn., 51000 Junik, Kosovo

Për të shijuar një natyrë të bukur dhe një pamje të mrekullueshme të Alpeve Shqiptare. Kuzhina tradicionale dhe ndërkombëtare. "Oda e Junikut" ju fton në një mjedis të njohur dhe të bukur dhe ju premton një qëndrim të mrekullueshëm.

Oda e Junikut

Opening hours
Open24h
Monday24 h
Tuesday24 h
Wednesday24 h
Thursday24 h
Friday24 h
Saturday24 h
Sunday24 h
Show moreShow less

Open 24h

Opening hours

Monday24 h
Tuesday24 h
Wednesday24 h
Thursday24 h
Friday24 h
Saturday24 h
Sunday24 h
Is this your venue?
Further Details

Parking, , Celebration, Leave uncleaned

Further Details

Included

 • Parking
 • Reception
 • Water
 • Wifi

Facilities

  Suitable for

  • Celebration
  • Conference
  • Wedding

  Rules

  • doneLeave uncleaned
  • closePets
  • closeSelf-catering
  • closeSmoking