Restaurant " Ibos"

Deshmorët Dervishaj, 31000 Istog, Kosovo

Ibos ofron pompën e benzinës me derivate të naftës, benizinës dhe gazit, market ushqimor dhe vajra motorike, kontrollimin teknik të automjeteve, restorant ditor me ushqim të shpejtë dhe pije freskuese dhe të ngrohta, sallën e dasmave si dhe shitjen e objekteve afariste banesore.

Restaurant " Ibos"

Opening hours
Open - Closes at23:59
Monday06:00 - 23:59
Tuesday06:00 - 23:59
Wednesday06:00 - 23:59
Thursday06:00 - 23:59
Friday06:00 - 23:59
Saturday06:00 - 23:59
Sunday06:00 - 23:59
Show moreShow less

Open - Closes at 23:59

Opening hours

Monday06:00 - 23:59
Tuesday06:00 - 23:59
Wednesday06:00 - 23:59
Thursday06:00 - 23:59
Friday06:00 - 23:59
Saturday06:00 - 23:59
Sunday06:00 - 23:59
Is this your venue?
Further Details

Water, , Celebration, Leave uncleaned

Further Details

Included

 • Water
 • Wifi

Facilities

  Suitable for

  • Celebration

  Rules

  • doneLeave uncleaned
  • closePets
  • closeSelf-catering
  • doneSmoking