Hotel TROFTA

Rruga bajram gashi, 31000 Istog, Kosovo

Ne kuadër te shërbimeve hoteliere përfshihet hoteli i cili ka një kuzhine mjaft te pasur për përgatitjen e ushqimit, banakun, separen, tarasen, recepsionin si dhe 7 dhoma për mysafirë brenda hotelit. Ne kompleksin hotelier gjinden edhe 6 bungallova me 12 dhoma për mysafirë qe janë te ndërtuara buze liqeve me peshq dhe paraqesin një atraksion për vizitorë. Ne ketë hotel mund te organizohen edhe mbledhje, seminare, konferenca etj. Hoteli Trofta ka sallën me një kapacitet prej 250-280 ulëse dhe një komoditet te mire. Tarasa e jashtme ka një hapësire prej 200m2.

Hotel Trofta

Opening hours
Open - Closes at23:59
Monday07:00 - 23:59
Tuesday07:00 - 23:30
Wednesday07:00 - 23:59
Thursday07:00 - 23:59
Friday07:00 - 23:59
Saturday07:00 - 23:59
Sunday07:00 - 23:59
Show moreShow less

Open - Closes at 23:59

Opening hours

Monday07:00 - 23:59
Tuesday07:00 - 23:30
Wednesday07:00 - 23:59
Thursday07:00 - 23:59
Friday07:00 - 23:59
Saturday07:00 - 23:59
Sunday07:00 - 23:59
Is this your venue?
Further Details

Cleaning service, , Celebration, Leave uncleaned

Further Details

Included

 • Cleaning service
 • Parking
 • Reception
 • Water
 • Wifi

Facilities

  Suitable for

  • Celebration
  • Meeting

  Rules

  • doneLeave uncleaned
  • closePets
  • closeSelf-catering
  • closeSmoking