hotel kristal

Bulevardi i pavarësisë, 60000 Gjilan, Kosovo

Për kënaqësinë tuaj, të gjitha dhomat e mysafirëve e kanë edhe rrjetin e internetit Wi-Fi, dritare të cilat mund të hapen për ajrosje, kondicioner, shërbimin ditor të rregullimit të dhomës, shërbimin 24 orësh në dhomë, shërbimin ditor të lavanderisë, mini barin dhe televizorin LCD, i cili përmban 70 kanale televizive të ndryshme. Veçoritë dhe pajisjet e dhomave të mysafirëve Hoteli ka 40 dhoma për mysafirë që ofrojnë pamje panoramike si dhe vendosje të rehatshme në dhomat luksoze. Llojet e dhomave janë: Dhoma standarde Suita Juniore Një Suitë Ekzekutive madhështore

Hotel Kristal

Opening hours
Open24h
Monday24 h
Tuesday24 h
Wednesday24 h
Thursday24 h
Friday24 h
Saturday24 h
Sunday24 h
Show moreShow less

Open 24h

Opening hours

Monday24 h
Tuesday24 h
Wednesday24 h
Thursday24 h
Friday24 h
Saturday24 h
Sunday24 h
Is this your venue?
Further Details

Parking, , Celebration, Leave uncleaned

Further Details

Included

 • Parking
 • Reception
 • Water
 • Wifi

Facilities

  Suitable for

  • Celebration
  • Conference

  Rules

  • doneLeave uncleaned
  • closePets
  • closeSelf-catering
  • closeSmoking