Soho Urban lounge

Ne Qender te Gjilanit, 60000 Gjilan, Kosovo

Ofrojmë kafe me shije të ndryshme, pije freskuese alkoolike dhe joalkoolike, akullore dhe specialitete të ndryshme ushqimore. Gjithashtu organizojmë jetën e natës.

Soho-Urban Lounge

Opening hours
Open - Closes at23:59
Monday07:00 - 23:59
Tuesday07:00 - 23:59
Wednesday07:00 - 23:59
Thursday07:00 - 23:59
Friday07:00 - 23:59
Saturday07:00 - 23:59
Sunday07:00 - 23:59
Show moreShow less

Open - Closes at 23:59

Opening hours

Monday07:00 - 23:59
Tuesday07:00 - 23:59
Wednesday07:00 - 23:59
Thursday07:00 - 23:59
Friday07:00 - 23:59
Saturday07:00 - 23:59
Sunday07:00 - 23:59
Is this your venue?
Further Details

Celebration, Leave uncleaned

Further Details

Included

  Facilities

   Suitable for

   • Celebration
   • Party

   Rules

   • doneLeave uncleaned
   • closePets
   • closeSelf-catering
   • closeSmoking