Restaurant Mali

Molliq, 50000 Gjilan, Kosovo

Në restorantin tonë ju mund të gjeni ushqime tradicionale, ushqime të detit dhe ushqime të shpejta, si dhe të shërbeheni me pije alkoolike si birra, verë, e raki dhe pije joalkoolike, freskuese dhe të ngrohta. Tek ne mund të gjeni edhe kënd lojrash për fëmijë.

Restaurant Mali

Opening hours
Open - Closes at23:59
Monday08:00 - 23:59
Tuesday08:00 - 23:59
Wednesday08:00 - 23:59
Thursday08:00 - 23:59
Friday08:00 - 23:59
Saturday08:00 - 23:59
Sunday08:00 - 23:59
Show moreShow less

Open - Closes at 23:59

Opening hours

Monday08:00 - 23:59
Tuesday08:00 - 23:59
Wednesday08:00 - 23:59
Thursday08:00 - 23:59
Friday08:00 - 23:59
Saturday08:00 - 23:59
Sunday08:00 - 23:59
Is this your venue?
Further Details

Water, , Celebration, Leave uncleaned

Further Details

Included

 • Water
 • Wifi

Facilities

  Suitable for

  • Celebration

  Rules

  • closeLeave uncleaned
  • closePets
  • closeSelf-catering
  • closeSmoking