Resort planet

Kmetovc, 60000 Gjilan, Kosovo

Kompleksi Planet gjendet në kilometrin e 7 të magjistrales Gjilan-Bujanoc, ndërsa nga aeroporti ndërkombëtar i Prishtinës 62km. Kompleksi Planet është tepër i veqantë nga natyra, gjendet i rrethuar me një botë të mrekullueshme bimore dhe shtazore, që u ofron një pushim dhe relaksim të qetë. Resort Planet ofron: – Hotel me kualitet evropian – Sallë për ahengje deri 400 ulëse (brenda dhe jashtë) – Kopsht zologjik – Shtaza për shëtitje – Vend pikniku Kamping – Pistë për helikopter etj.

Resort Planet

Opening hours
Open - Closes at23:59
Monday08:00 - 23:59
Tuesday08:00 - 23:59
Wednesday08:00 - 23:59
Thursday08:00 - 23:59
Friday08:00 - 23:59
Saturday08:00 - 23:59
Sunday08:00 - 23:59
Show moreShow less

Open - Closes at 23:59

Opening hours

Monday08:00 - 23:59
Tuesday08:00 - 23:59
Wednesday08:00 - 23:59
Thursday08:00 - 23:59
Friday08:00 - 23:59
Saturday08:00 - 23:59
Sunday08:00 - 23:59
Is this your venue?
Further Details

Cleaning service, , Celebration, Leave uncleaned

Further Details

Included

 • Cleaning service
 • Parking
 • Reception
 • Water
 • Wifi

Facilities

  Suitable for

  • Celebration
  • Conference
  • Wedding

  Rules

  • doneLeave uncleaned
  • closePets
  • closeSelf-catering
  • closeSmoking