Imprevu Lounge Bar

Dardania 1, Rr. 2 / 25, 60000 Gjilan, Kosovo

Takohuni dhe vizitoni një nga baret më të lezetshme në Gjilan. Imprevu Lounge Bar është vendi më i preferuar i të rinjve nga Gjilani. Gjatë ditës, pihet kafe e shijshme dhe pije të tjera me çmime të përballueshme. Natën, është e pamundur të gjesh një vend të lirë në Imprevu Lounge Bar. Sidomos gjatë verës, vendi është i mbushur me njerëz dhe një nga vendet e vetme të vërteta të qytetit. Sete speciale luhen nga dj's gjatë ditës gjithashtu. Pasi të jeni atje, mos harroni të rrëmbeni një nga koktejet e bëra profesionalisht nga menuja, nuk do të pendoheni.

Imprevu Lounge Bar

Opening hours
Open24h
Monday24 h
Tuesday24 h
Wednesday24 h
Thursday24 h
Friday24 h
Saturday24 h
Sunday24 h
Show moreShow less

Open 24h

Opening hours

Monday24 h
Tuesday24 h
Wednesday24 h
Thursday24 h
Friday24 h
Saturday24 h
Sunday24 h
Is this your venue?
Further Details

Water, , , Leave uncleaned

Further Details

Included

 • Water
 • Wifi

Facilities

  Suitable for

   Rules

   • doneLeave uncleaned
   • closePets
   • closeSelf-catering
   • closeSmoking