Hotel "Inter Evropa"

Idriz Seferi, 60000 Gjilan, Kosovo

Restaurant "InterEuropa" bën organizmin e ahengjeve, dasmave dhe festave të ndryshme familjare. Me hapësirë të madhe dhe me kushte evropiane 'Inter Europa' kujdeset që festimet e juaja të jenë të përkryera. Që momentet më të rëndësishme të jetës suaj të jenë të paharruara, besoni në ne dhe nuk do ju zhgënjejmë.

Restaurant InterEuropa

Opening hours
Open - Closes at23:59
Monday08:00 - 23:59
Tuesday08:00 - 23:59
Wednesday08:00 - 23:59
Thursday08:00 - 23:59
Friday08:00 - 23:59
Saturday08:00 - 23:59
Sunday08:00 - 23:59
Show moreShow less

Open - Closes at 23:59

Opening hours

Monday08:00 - 23:59
Tuesday08:00 - 23:59
Wednesday08:00 - 23:59
Thursday08:00 - 23:59
Friday08:00 - 23:59
Saturday08:00 - 23:59
Sunday08:00 - 23:59
Is this your venue?
Further Details

Water, , Celebration, Leave uncleaned

Further Details

Included

 • Water
 • Wifi

Facilities

  Suitable for

  • Celebration
  • Wedding

  Rules

  • doneLeave uncleaned
  • closePets
  • closeSelf-catering
  • closeSmoking