Hareja

Rr.Ramiz Cerrnica, 60000 Gjilan, Kosovo

Në restorantin tonë ju mund të gjeni ushqim tradicional dhe ushqime të shpejta, si dhe të shërbeheni me pije alkoolike si birra, verë, e raki dhe pije joalkoolike, freskuese dhe të ngrohta. Përveç këtyre shërbimeve ne bëjmë edhe organizimin e ahengjeve të ndryshme familjare.

Hareja

Opening hours
Open24h
Monday24 h
Tuesday24 h
Wednesday24 h
Thursday24 h
Friday24 h
Saturday24 h
Sunday24 h
Show moreShow less

Open 24h

Opening hours

Monday24 h
Tuesday24 h
Wednesday24 h
Thursday24 h
Friday24 h
Saturday24 h
Sunday24 h
Is this your venue?
Further Details

Parking, , Celebration, Leave uncleaned

Further Details

Included

 • Parking
 • Reception
 • Water
 • Wifi

Facilities

  Suitable for

  • Celebration
  • Wedding

  Rules

  • doneLeave uncleaned
  • closePets
  • closeSelf-catering
  • closeSmoking