Vellezerit Jaha

Duzhnjë, 50000 Gjakove, Kosovo

Në restorantin tonë ju mund të gjeni ushqime tradicionale, ushqime të detit dhe ushqime të shpejta, si dhe të shërbeheni me pije alkoolike si birra, verë, e raki dhe pije joalkoolike, freskuese dhe të ngrohta. Tek ne mund të gjeni edhe kënd lojrash për fëmijë. Ne poashtu bëjmë edhe organizimin e ahengjeve të ndryshme.

Vellezerit Jaha

Opening hours
Open - Closes at23:00
Monday06:00 - 23:00
Tuesday06:00 - 23:00
Wednesday06:00 - 23:00
Thursday06:00 - 23:00
Friday06:00 - 23:00
Saturday06:00 - 23:00
Sunday06:00 - 23:00
Show moreShow less

Open - Closes at 23:00

Opening hours

Monday06:00 - 23:00
Tuesday06:00 - 23:00
Wednesday06:00 - 23:00
Thursday06:00 - 23:00
Friday06:00 - 23:00
Saturday06:00 - 23:00
Sunday06:00 - 23:00
Is this your venue?
Further Details

Celebration, Leave uncleaned

Further Details

Included

  Facilities

   Suitable for

   • Celebration
   • Wedding

   Rules

   • doneLeave uncleaned
   • closePets
   • closeSelf-catering
   • closeSmoking