Restaurant Oita Event

Magjistralja Gjakovë - Prizeren, kilometri i 2-të, 50000 Gjakove, Kosovo

Rrjeti i restaurantave “Oita” ju prezenton projektin më të ri dhe me të veqantin në rajon. “ Oita Event “ Restaurant & Wedding Hall

Restaurant Oita Event

Opening hours
Open - Closes at23:59
Monday08:00 - 23:59
Tuesday08:00 - 23:59
Wednesday08:00 - 23:59
Thursday08:00 - 23:59
Friday08:00 - 23:59
Saturday08:00 - 23:59
Sunday08:00 - 23:59
Show moreShow less

Open - Closes at 23:59

Opening hours

Monday08:00 - 23:59
Tuesday08:00 - 23:59
Wednesday08:00 - 23:59
Thursday08:00 - 23:59
Friday08:00 - 23:59
Saturday08:00 - 23:59
Sunday08:00 - 23:59
Is this your venue?
Further Details

Celebration, Leave uncleaned

Further Details

Included

  Facilities

   Suitable for

   • Celebration
   • Wedding

   Rules

   • closeLeave uncleaned
   • closePets
   • closeSelf-catering
   • closeSmoking