Hotel Amsterdam

M9-1, 50000 Gjakovë, Kosovo

Në kompleksin e tij posedon me më shumë se 20 dhoma, të gjitha të rregulluara me standarde të klasit të parë. Të gjitha dhomat janë të pajisura me klimatizim, TV, frigorifer, Jaccuzi, SAT, Internet dhe çdo gjë që ju nevojitet që ju të ndiheni rehatshëm dhe komod në çdo qast. Caffe bari i rregulluar si askund tjetër dhe me komoditet të jashtëzakonshëm ju ofron që të shijoni kënaqësin që ofrojmë për ju dhe miqët tuaj afarist.

Hotel Amsterdam

Opening hours
Monday24 h
Tuesday24 h
Wednesday24 h
Thursday24 h
Friday24 h
Saturday24 h
Sunday24 h
Show moreShow less

Opening hours

Monday24 h
Tuesday24 h
Wednesday24 h
Thursday24 h
Friday24 h
Saturday24 h
Sunday24 h
Is this your venue?
Further Details

Cleaning service, , Celebration, Leave uncleaned

Further Details

Included

 • Cleaning service
 • Parking
 • Reception
 • Water
 • Wifi

Facilities

  Suitable for

  • Celebration
  • Conference
  • Meeting

  Rules

  • doneLeave uncleaned
  • closePets
  • closeSelf-catering
  • closeSmoking