Hotel 4 yjet

Pashko Vasa, 50000 Gjakove, Kosovo

Ofrojmë dhoma të cilat janë me shtretër dopio dhe njësha. Secila nga dhomat ka banjo brenda me të gjitha paisjet e nevojshme. Tek ne poashtu mund të rezervoni hapësirë për ahengje të ndryshme familjare.

Hotel 4 yjet

Opening hours
Open24h
Monday24 h
Tuesday24 h
Wednesday24 h
Thursday24 h
Friday24 h
Saturday24 h
Sunday24 h
Show moreShow less

Open 24h

Opening hours

Monday24 h
Tuesday24 h
Wednesday24 h
Thursday24 h
Friday24 h
Saturday24 h
Sunday24 h
Is this your venue?
Further Details

Cleaning service, , Celebration, Leave uncleaned

Further Details

Included

 • Cleaning service
 • Reception
 • Water
 • Wifi

Facilities

  Suitable for

  • Celebration

  Rules

  • doneLeave uncleaned
  • closePets
  • closeSelf-catering
  • closeSmoking