Center Mall

Nene Tereza, 50000 Gjakove, Kosovo

Me stilin e saj modern, Center Mall prezanton një valë të re të argëtimit në qytetin e Gjakovës. Duke ofruar eksperiencë të re në blerje, Center Mall plotëson të gjitha kërkesat dhe nevojat e konsumatorëve përmes ofrimit të mallrave, produkteve dhe shërbimeve unike e cilësore. Në Center Mall mund të gjeni dyqanin e tekstilit, galanterinë e këpucëve, kozmetikës, orëve dhe bizhuterive me një shumëllojshmëri të markave, bashkë me dyqane dhe hapësira të tjera të cilat janë vazhdimisht në dispozicion të klientëve. E njohur për restaurantin, kafetë e mrekullueshme, ushqimin e shpejtë dhe të shijshëm, krepërinë e parë në Gjakovë, si dhe këndin e lojërave për fëmijë, Center Mall ofron komoditetin e duhur për argëtimin tuaj dhe më të dashurve tuaj gjatë gjithë ditës. Me fokus të veçantë në kohë të pauzës, vikendit, pasditës dhe ditëve të veçanta, Center Mall synon komoditetin maksimal për klientët. Eksperiencën në blerje dhe argëtim, e plotëson dhe eksperienca në relaksim, e cila ofrohet nga Fitness Center dhe Sport Shop që gjenden në Center Mall. Bochowi është dyqani më i ri i dhuratave në Center Mall, i cili ofron verëra të cilësisë më të mirë, cokollata me shije dhe paketim të vecantë, si dhe libra best-seller të cilët i kanë dhënë formë e drejtim letërsisë botërore e shqiptare. E pozicionuar në qendër të qytetit të Gjakovës, Center Mall është kthyer në një destinacion të rëndësishëm për blerje, argëtim dhe relaksim të qytetarëve të rrafshit të Dukagjinit.

Center Mall

Opening hours
Open - Closes at23:00
Monday09:00 - 23:00
Tuesday09:00 - 23:00
Wednesday09:00 - 23:00
Thursday09:00 - 23:00
Friday09:00 - 23:00
Saturday09:00 - 23:00
Sunday09:00 - 23:00
Show moreShow less

Open - Closes at 23:00

Opening hours

Monday09:00 - 23:00
Tuesday09:00 - 23:00
Wednesday09:00 - 23:00
Thursday09:00 - 23:00
Friday09:00 - 23:00
Saturday09:00 - 23:00
Sunday09:00 - 23:00
Is this your venue?
Further Details

Networking, Leave uncleaned

Further Details

Included

  Facilities

   Suitable for

   • Networking
   • Workshop

   Rules

   • closeLeave uncleaned
   • closePets
   • closeSelf-catering
   • closeSmoking