Antika Restaurant

Dardani, 50000 Gjakove, Kosovo

Ne restorantin tonë ju mund të gjeni ushqime tradicionale dhe ushqime të shpejta, si dhe të shërbeheni me pije alkoolike si birra, verë, e raki dhe pije joalkoolike, freskuese dhe të ngrohta.

Antika Restaurant

Opening hours
Monday08:00 - 23:59
Tuesday08:00 - 23:59
Wednesday08:00 - 23:59
Thursday08:00 - 23:59
Friday08:00 - 23:59
Saturday08:00 - 23:59
Sunday08:00 - 23:59
Show moreShow less

Opening hours

Monday08:00 - 23:59
Tuesday08:00 - 23:59
Wednesday08:00 - 23:59
Thursday08:00 - 23:59
Friday08:00 - 23:59
Saturday08:00 - 23:59
Sunday08:00 - 23:59
Is this your venue?
Further Details

Celebration, Leave uncleaned

Further Details

Included

  Facilities

   Suitable for

   • Celebration
   • Wedding

   Rules

   • doneLeave uncleaned
   • closePets
   • closeSelf-catering
   • closeSmoking