The Temple Bar - Lounge

12 Qershor, 70000 Ferizaj, Kosovo

Temple Bar një nga vendet më të zbukuruara në Ferizaj. Një inventar i përsosur, shërbimi më i mirë dhe muzika më e mirë. Një vend ku të gjithë ndjehen të veçantë.

The Temple Bar - Lounge

Opening hours
Open24h
Monday24 h
Tuesday24 h
Wednesday24 h
Thursday24 h
Friday24 h
Saturday24 h
Sunday24 h
Show moreShow less

Open 24h

Opening hours

Monday24 h
Tuesday24 h
Wednesday24 h
Thursday24 h
Friday24 h
Saturday24 h
Sunday24 h
Is this your venue?
Further Details

Leave uncleaned

Further Details

Included

  Facilities

   Suitable for

    Rules

    • closeLeave uncleaned
    • closePets
    • closeSelf-catering
    • closeSmoking