Motel&Restaurant Villa SOFRA

Rruga Ferizaj-Prishtinë, 70000 Ferizaj, Kosovo

Ofrojmë komoditet dhe shërbime për të gjithë mysafirët në këtë hotel. Stafi ynë profesional do t’u ofrojnë mysafirëve standardin më të lartë të shërbimeve dhe mbështetjes dhe do të kujdesen që ta bëjnë qëndrimin tuaj sa më të plotë.Posedon restaurant, parking dhe shërbime të tjera sociale. Ofrojmë ushqim të shpejtë, pica, pasta, sallata, specialitete nga skara, deserte dhe të tjera.

Motel&Restaurant Villa SOFRA

Opening hours
Open24h
Monday24 h
Tuesday24 h
Wednesday24 h
Thursday24 h
Friday24 h
Saturday24 h
Sunday24 h
Show moreShow less

Open 24h

Opening hours

Monday24 h
Tuesday24 h
Wednesday24 h
Thursday24 h
Friday24 h
Saturday24 h
Sunday24 h
Is this your venue?
Further Details

Meeting, Leave uncleaned

Further Details

Included

  Facilities

   Suitable for

   • Meeting

   Rules

   • doneLeave uncleaned
   • closePets
   • closeSelf-catering
   • closeSmoking