Kino Bar

Tony Blair, 70000 Ferizaj, Kosovo

KINO BAR është një ambient i ngrohtë ku mund të takoheni dhe të kaloni ca kohë me miqtë tuaj duke shijuar shumë lloje arkash, çaj bio, ushqim të shijshëm dhe kokteje të ndryshme që shoqërohen nga muzika e zgjedhur.

Kino Bar & Lounge

Opening hours
Open - Closes at23:59
Monday08:00 - 23:59
Tuesday08:00 - 23:59
Wednesday08:00 - 23:59
Thursday08:00 - 23:59
Friday08:00 - 23:59
Saturday08:00 - 23:59
Sunday08:00 - 23:59
Show moreShow less

Open - Closes at 23:59

Opening hours

Monday08:00 - 23:59
Tuesday08:00 - 23:59
Wednesday08:00 - 23:59
Thursday08:00 - 23:59
Friday08:00 - 23:59
Saturday08:00 - 23:59
Sunday08:00 - 23:59
Is this your venue?
Further Details

Leave uncleaned

Further Details

Included

  Facilities

   Suitable for

    Rules

    • closeLeave uncleaned
    • closePets
    • closeSelf-catering
    • closeSmoking