HOLIDAY

Rruga cen, 70000 Ferizaj, Kosovo

Holiday Motel, Restaurant si dhe Sallë për ahengje të ndryshme! Kontaktoni në: 044- apo në +386 49 (Viber). Gjendemi tek rruga: Cen Dugolli (Përballë Gorenjes Ferizaj).

Holiday Ferizaj

Opening hours
Open24h
Monday24 h
Tuesday24 h
Wednesday24 h
Thursday24 h
Friday24 h
Saturday24 h
Sunday24 h
Show moreShow less

Open 24h

Opening hours

Monday24 h
Tuesday24 h
Wednesday24 h
Thursday24 h
Friday24 h
Saturday24 h
Sunday24 h
Is this your venue?
Further Details

Celebration, Leave uncleaned

Further Details

Included

  Facilities

   Suitable for

   • Celebration
   • Wedding

   Rules

   • doneLeave uncleaned
   • closePets
   • closeSelf-catering
   • closeSmoking