Fitorja SH.P.K

Ferizaj, 70000 Ferizaj, Kosovo

--FITORJA-- Historiku Kompania "FITORJA" është themeluar në vitin 1990, nga z. Tahir Maloku i cili është njëherësh edhe pronar legjitim i kompanisë. Kompaninë "FITORJA" Z.Maloku e ka themeluar me kapitalin e tij vetanak, madje edhe sot ai është pronar i vetëm me 100% të aksioneve. Sot kompania numëron 130 punëtorë të përgatitjeve të ndryshme profesionale,dhe synon që këtë numër ta rrisë gradualisht. Misioni Kompania FITORJA dëshiron të ofrojë këshilla të ekspertëve dhe zgjidhje ideale në fushën e ndërtimit, duke filluar nga: projektimi, kalkulimi detal, furnizimi dhe ekzekutimi i projekteve. Vizioni Fitorja synon që të njihet si: Eksperte në fushat e ndërtimtarisë së ultë dhe të ndërtimtarisë së lartë. Sisteme të avansuara teknologjike, të orientuar për zgjedhje praktike për klientët. Partner i zgjedhur dhe i sinqertë për klientët tanë duke përfshirë: Shërbime të sinqerta dhe korrekte rritjen e vlerave për projektet e klientëve. Duke qenë gjithmonë të denjë të fitojmë besimin e klientëve, duke mbajtur gjithmonë përgjegjësinë për veprimet tona. Objektivi ynë Qëllimet e resurseve njerëzore: Gjithmonë ruajtja dhe qasja me sinqeritet ndaj klientëve. Sigurimi i një mjedisi sfidues dhe atmosferë ekipore midis punonjësve. Sigurimi i një shtëpie për anëtarët e stafit ambicioz me mundësi të avansimit, gjithmonë në të mirë të klientit . Ruajtja e një mjedisi i cili është i favorshëm për të menduarit inovativ dhe gjetjen e zgjedhjeve të problemeve. Duke prentenduar të arrijmë perfeksionim drejt majave më të larta të suksesit. Kultivimi i një kulture të unifikuar brenda Kompanisë. Filozofia e Biznesit Klientët: Kompania FITORJA beson se do të jetë e suksesshme vetëm atëher kur klientët tanë janë të kënaqur me shërbimet tona. Stafi: Sukseset e kompanisë FITORJA janë meritë e stafit, i cili është profesional dhe përherë kontribuon me suksese të reja në favor të klientëve. Teknologjia: Synimi kryesor i yni është pajisja me teknologji të reja dhe aplikimin e metodave të reja të punës, gjithmonë në të mirë të klientëve tanë dhe bizneseve të tyre. Bashkëpunimi: Kompania FITORJA inkurajon bashkëpunimin dhe komunikimin ndërmjet kompanive lokale dhe atyre ndërkombëtare, dhe punon me partnerë vendor dhe ndërkombëtarë për të mirë të klientëve të saj. Rritja: Kompania FITORJA parasheh rritjen por gjithmonë duke u bazuar në kërkesat e klientëve.

Fitorja SH.P.K

Opening hours
Open24h
Monday24 h
Tuesday24 h
Wednesday24 h
Thursday24 h
Friday24 h
Saturday24 h
Sunday24 h
Show moreShow less

Open 24h

Opening hours

Monday24 h
Tuesday24 h
Wednesday24 h
Thursday24 h
Friday24 h
Saturday24 h
Sunday24 h
Is this your venue?
Further Details

Cleaning service, Microphone, Celebration, Leave uncleaned

Further Details

Included

 • Cleaning service
 • Parking
 • Reception
 • Water
 • Wifi

Facilities

 • Microphone
 • Speaker
 • Video Projector

Suitable for

 • Celebration
 • Conference
 • Meeting
 • Wedding

Rules

 • doneLeave uncleaned
 • closePets
 • closeSelf-catering
 • closeSmoking