Diamonds Club

Besim Rexhepi, 70000 Ferizaj, Kosovo

Lindi si nje ide per ta mbledhur më të mirën e qytetit që prej disa vitesh qëndron më i miri për jeten e natës Ferizaj Night Life.. Diamantet janë mbledhur dhe ky është viti ku ata do të shkëlqejnë. Të gjithëve ju kujtohet ! Duhet te ndalet muzika se ka shum zhurmë ! Kjo nuk do te ndodh asnjehere, pasi qe kjo ishte edhe ideja e ketij bashkepunimi per te ju ofruar qytetit atmosferen e jetes se nates larg banimit mu aty kemi vendin ne Evrope. Kujtojmë që diamantët shkëlqyen në El Torro fillimisht ku nuk kishte vend as jashtë për të festuar, Casablanca që prisje shkallëve për të hyrë, Roni Pub që ishte çerdhja e atmosferës së asaj kohe Blla blla në mes te qytetit, duke vazhduar me In pub duke u kulmuar me Mango Pub ku është vendi që me ëndje fansa presin jashte për tu dëfryer me artistët me renome shqiptare si dhe artistët ndërkombëtar. Tre emra që kan ecur nëpër këto vite në jetën e natës, kujtojmë El Torro klubi me i famshem i pasluftes , kujtojme Roni pub ku skishin te ndalur asnjehere gjithashtu Mango Pub qe krijoj te gjitha risitë e mundura argëtuese ne qytetin e Ferizaj-it Kjo verë ju pret juve to SHINE BRIGHT at DIAMONDS CLUB.

Diamonds Club

Opening hours
Closed
Monday24 h
TuesdayClosed
Wednesday24 h
ThursdayClosed
Friday24 h
Saturday24 h
SundayClosed
Show moreShow less

Closed

Opening hours

Monday24 h
TuesdayClosed
Wednesday24 h
ThursdayClosed
Friday24 h
Saturday24 h
SundayClosed
Is this your venue?
Further Details

Party, Leave uncleaned

Further Details

Included

  Facilities

   Suitable for

   • Party

   Rules

   • closeLeave uncleaned
   • closePets
   • closeSelf-catering
   • closeSmoking