Blla Blla pub

Dëshmorët e Kombit, 70000 Ferizaj, Kosovo

Ketu mund te sherbeheni me pije freskuese si lengje te gazuara, lemonata, lengje te frutave dhe me pije te ngrohta si çaj dhe kafe. Ne kafenen tone, ne poashtu sherbejme pije alkoolike si birra, vere dhe raki.

Blla Blla Pub

Opening hours
Open - Closes at23:59
Monday07:00 - 23:59
Tuesday07:00 - 23:59
Wednesday07:00 - 23:59
Thursday07:00 - 23:59
Friday07:00 - 23:59
Saturday07:00 - 23:59
Sunday07:00 - 23:59
Show moreShow less

Open - Closes at 23:59

Opening hours

Monday07:00 - 23:59
Tuesday07:00 - 23:59
Wednesday07:00 - 23:59
Thursday07:00 - 23:59
Friday07:00 - 23:59
Saturday07:00 - 23:59
Sunday07:00 - 23:59
Is this your venue?
Further Details

Leave uncleaned

Further Details

Included

  Facilities

   Suitable for

    Rules

    • doneLeave uncleaned
    • closePets
    • closeSelf-catering
    • closeSmoking