AS- Restaurant & Pishina

brahim ademi, 70000 Ferizaj, Kosovo

Pishina AS eshte pishina e pare private ne Kosove e hapur qe nga viti 2000,posedon 3 pishina olimpike me topogan me tarasa verore dhe sherbim kualitativ.Poashtu buze pishinave eshte edhe Salla e Dasmave me 350 ulese e cila ofron nje ambient briliant dhe nje sherbim cilesor qe e ben dasmen tuaj te jete madheshtore. Ju Mirepresim

AS- Restaurant & Pishina

Opening hours
Monday08:00 - 18:00
Tuesday08:00 - 18:00
Wednesday08:00 - 18:00
Thursday08:00 - 18:00
Friday08:00 - 18:00
Saturday08:00 - 18:00
Sunday08:00 - 19:00
Show moreShow less

Opening hours

Monday08:00 - 18:00
Tuesday08:00 - 18:00
Wednesday08:00 - 18:00
Thursday08:00 - 18:00
Friday08:00 - 18:00
Saturday08:00 - 18:00
Sunday08:00 - 19:00
Is this your venue?
Further Details

Wedding, Leave uncleaned

Further Details

Included

  Facilities

   Suitable for

   • Wedding

   Rules

   • doneLeave uncleaned
   • closePets
   • closeSelf-catering
   • closeSmoking