Shpëto Jetë / Save a Life

Fri, May 10, 2019 19:00 22:00

Hosted By: Action for Mothers and Children

Mbrëmje bamirëse e shoqëruar me muzikë dhe koktel rasti për të ngritur fonde të cilat do të ndihmojnë në shpëtimin e jetëve të foshnjave dhe nënave përmes:

 • Blerjes së medikamenteve esenciale për foshnja të lindura para kohe në Klinikën e Neonatologjisë, QKUK;
 • Blerjes së pajisjeve të nevojshme mjeksore në Klinikat e Neonatologjisë, Gjinekologjisë dhe Pediatrisë në QKUK;
 • Zhvillimit të transportit neonatal në nivel nacional.
'Save a Life' fundraiser is a cocktail reception that will be accompanied with music and other activities to help raise funds that will help save the lives of mothers and children in Kosovo through: 

 • Purchasing of essential medication for babies born prematurely in the Neonatology Clinic of UCCK;
 • Purchasing of essential medical equipment for the NICU, Gynecology and Pediatrics Clinics in UCCK;
 • Development of the Neonatal Referral System at a national level. 
 • Location:
 • Zurich Marriott Hotel
 • Category:
 • Charity

 • 80.00 - 5000.00 CHF
 • 4613
 • Views
 • 91
 • Tickets left

Location

Neumühlequai 42, 8006 Zürich, Switzerland
Photos of the event


Sponsors

Neosana AG

Albinfo

Telegrafi

Trembelat

ProCredit Bank

Eurokoha